امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

۳۵ فقره سرقت منزل با استفاده از شاه کلید

۳۵ فقره سرقت منزل با استفاده از شاه کلید فرمانده انتظامی استان از دستگیری اعضای باند ۵ نفره سرقت منزل با اعتراف به ۳۵ فقره سرقت در مناطق مختلف شهر کرج خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حمید هداوند با اعلام این خبر، گفت به دنبال وقوع چندین فقره سرقت منزل با شیوه کلیدروی در مناطق مختلف شهر کرج رسیدگی به پرونده به اکیپی از کارآگاهان زبده پایگاه دوم پلیس آگاهی استان محول شد.

وی افزود: کارآگاهان با اقدامات میدانی در مناطق وقوع سرقت و به‌کارگیری اقدامات پلیسی موفق به شناسایی ۵ سارق حرفه‌ای در خصوص این سرقت‌ها شده و با شناسایی مخفیگاه آن‌ها در چند عملیات جداگانه همه آن‌ها را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز در خصوص شیوه و شگرد سارقان در این سرقت‌ها، گفت: متهمان با شناسایی منازل خالی از سکنه با استفاده از شاه کلید وارد آن‌ها شده و اقلام با ارزش داخل خانه را به سرقت می‌بردند.

هداوند تصریح کرد: متهمان در تحقیقات تکمیلی پلیس آگاهی به ارتکاب ۳۵ فقره سرقت منزل در مناطق شاهین ویلا، کمالشهر، جهانشهر، دهقان ویلا و رجایی شهر اعتراف کردند.

وی از شناسایی همه مالباختگان پرونده خبر داد و گفت: این افراد به همراه متهمان برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان البرز در پایان با اشاره به نقش پیشگیری از سرقت در ناکام ماندن سارقان، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند با رعایت نکات هشداری پلیس در خصوص پیشگیری از وقوع سرقت منزل، از به یغما رفتن اموالشان پیشگیری کنند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار